top of page

H U D B E H A N D L I N G E R

Hvilke behandlinger vi anbefaler til deg og din hud vil variere ut i fra sesong,  din opplevelse av egen hud, hva vi observerer når vi ser og kjenner på huden din og hva slags type behandling du er ute etter akkurat da. Vi benytter en rekke ulike produkter og teknikker for å oppnå ønsket resultat og de fleste av våre behandlinger kan justeres til å passe akkurat deg. Vi legger en god porsjon stolthet i alle behandlingene vi utfører og vil gjøre vårt ytterste for å møte dine ønsker og oppnå de resultatene du vil ha.

HYGEIA`S UNGDOMSBEHANDLING

40 min, 1100,-

En behagelig og effektiv behandling tilpasset en ygre hud. Behandlingen inkluderer rens, peel, eventuell fjerning av tilstopninger, lett massasje og ansiktsmaske.

shutterstock_2065340906.jpg

MELINE® PEEL

BEHANDLING MOT UJEVN HUDTONE

60 min, 1750,-

MeLine® klinikk-behandlinge er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer akne og tilstopninger.

For å oppnå optimalt resultat avbefaler vi å kombinere MeLine®klinikk-behandlinger med tilhørende hjemmeproduklter. 

 

For best resultat anbefaler vi å ta en serie med 3-5 behandlinger med 4 uker mellom. Man bør bruke MeLine® sine hjemmeprodukter mellom hver klinikkbehandling.

shutterstock_591185735.jpg

MELINE® PEEL

SPOT- BEHANDLING MOT PIGMENTFLEKKER

15min, 600,-(per område)

MeLine® SPOT klinikk-behandling er en enkel og effektiv 2 stegs behandling som bedrer pimentflekker som f eks solar lentigo eller hyperkeratoser. Denne behandlingen kan integreres i hvilken som helst annen behandling.

Etter behandling vil flekken (e) danne et lite sår som skal dekkes av plaster i 2 uker. Deretter bør man bruke MeLine® spot på natt og høy solbeskyttelse på dagtid. 

Ved behov kan behandlingen gjentas etter 45 dager.

shutterstock_266918558.jpg

MeLine® SPOT klinikk-behandling er en enkel og effektiv 2 stegs behandling som bedrer pimentflekker som f eks solar lentigo eller hyperkeratoser. 

Etter behandling vil flekken (e) danne et lite sår som skal dekkes av plaster i 2 uker. Deretter bør man bruke MeLine® spot på natt og høy solbeskyttelse på dagtid. 

Ved behov kan behandlingen gjentas etter 45 dager.

ELIXIR COSMECEUTICALS

SALONG- PEEL

60min, 1750,-

Elixir Cosmeceuticals klinikkbehandlinger gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid og en umiddelbar hudfornyelse med glattere, jevnere og friskere hudtone. Behandlingen inneholder rens, hudanalyse, peeling og ansiktsmaske. Nakke og skuldre masseres imens masken virker. Avsluttes med serum og krem etter behov.

ELIXIR-Sophia-Lie_49944V2.jpg

MICRONEEDLING

"COLLAGEN INDUCTION THERAPY"

75 min, 2500,-

En innholdsrik behandling med en fin balanse av velvære og effekt. Behandlingen innholder rens, peeling hudanalyse, microneedling av ansikt , hals og bryst, beroligende spesialmaske og massasje av nakke/skuldre. Behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov. 

Microneedle mesotherapy, professional treatment of aesthetic medicine.jpg

HYGEIA BASIC ANSIKTSBEHANDLING

45min, 1200,-

En enkel, men behagelig ansiktsbehandling som inneholder rens, peeling, hudanalyse og kremmaske. Skuldre og nakke masseres imens masken virker.

shutterstock_1145343839 (1).jpg

HYGEIA DELUXE

 ANSIKTSBEHANDLING

75min, 1750,-

Denne behandlingen er en komplett hudbehandling og inneholder blant annet rens, hudanalyse, peeling, maske og naturligvis rikelig med massasje av nakke/skulder samt armer og hender. Avsluttes med serum og krem.

Dersom det er behov for utklemming eller fjerning av milier etc. gjøres det i denne behandlingen.

shutterstock_252553801.jpg

HYGEIA HUDPLEIE MANN

50min, 1600,-

En fullverdig ansiktsbehandling for den kvalitetsbevisste mannen. Inkluderer dyprens, peeling, massasje av ansikt, skuldre/nakke, armer, hender samt ansiktsmaske.

Produkter og resultatfokus tilpasses den enkeltes behov. Etter denne behandlingen er du fortsatt samme mannen, bare freshere!

shutterstock_557304982 (1).jpg

BB GLOW

 SEMIPERMANENT FOUNDATION

60min, 2200,-

BB Glow er en behandling der man ved hjelp av microneedling- apparatet sluser inn et serum som gir deg umiddelbart jevnere hudtone og mer glød. Du får også hudforbedrende effekter ved hjelp av Niacinamide, hualuronsyre (fukt) og peptider. Super behandling før sommerferien eller andre anledninger der man ønsker å slippe å bruke foundation eller BB krem. Ved repeterende behandlinger i form av en kur vil man oppnå et mer dekkende og vedvarende resultat i opptil 2 mnd.

Behandlingen avsluttes med en beroligende og næringsrik maske samt massasje av nakke og skuldre. 

shutterstock_1932957851.jpg

MICROGOLD

 "HYGEIAS ASKEPOTTBEHANDLING"

25min, 5000,-

Microgold er den ultimate "røde løper" behandlingen som tilfører fukt, glød samt minimerer porestørrelse og rødhet. 

Skreddersydde ingredienser "stemples" ned i huden ved hjelp av nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Hele ansiktet, hals og bryst blir behandlet. 

Resultatet er en frisk og strålende hud som oser av velbehag. Varighet 3-4mnd.

shutterstock_247068991.jpg

ZO SKIN HEALTH STIMULATOR PEEL

60min, 1750,-

Zo stimulator peel er en effektiv anti-age behandling som fresher opp, glatter ut og fornyer huden i en fei. 

Behandlingen inneholder rens, peeling og hudanalyse. Huden pensles med stimulator peel som er en blanding av melkesyre, sitrussyre og mandelsyre. Nakke og skuldre masseres imens peelingen virker. Til slutt påføres en pleiende maske og armer/hender masseres før behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov. 

Behandlingen tar ca 60min.

shutterstock_516713140.jpg

ZO SKIN HEALTH 3 STEP PEEL

25min, 3500,-

En kraftig salongpeeling for de som ønsker en pangstart på hudfornyelsen. 

Behandlingen bedrer hudstruktur, jevner hudtonen og minsker linjer og rynker. 

Noen dagers nedetid må påregnes etter denne behandlingen. 

unnamed (1).jpg

HYDRAFACIAL

FÅ DEN BERØMTE "HYDRAFACIAL GLOW"

60min, 1900,-

En unik dyprens som renser porer, fjerner død hud, avgifter huden, bedrer oksygenopptaket og booster huden med kraftige antioksidanter, vitaminer, mineraler, peptider og fuktighet.

Aktive serum tilpasset din hud sluses inn i huden ved hjelp av den patenterte vortex-teknologien og på denne måten kan hydrafacial ha god effekt på en rekke ulike hudtilstander, som f eks aldrende hud, rosacea, akne, tørr og livløs hud.

Hydrafacial er også en behandling som egner seg svært godt i kombinasjon med andre behandlinger, f eks microneedling, BB Glow, meseterapi eller microgold da den "prepper" huden slik at virkestoffene i de kommende behandlingene trekker bedre ned og effekten blir dermed optimalisert. 

shutterstock_1166005933 (1).jpg

GREEN PEEL®

NATURLIG HUDFORNYELSE

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

1B1A4534-2.jpg
bottom of page