HUDBEHANDLINGER

Hvilke behandlinger vi anbefaler til deg og din hud vil variere ut i fra sesong,  din opplevelse av egen hud, hva vi observerer når vi ser og kjenner på huden din og hva slags type behandling du er ute etter akkurat da. Vi benytter en rekke ulike produkter og teknikker for å oppnå ønsket resultat og de fleste av våre behandlinger kan justeres til å passe akkurat deg. Vi legger en god porsjon stolthet i alle behandlingene vi utfører og vil gjøre vårt ytterste for å møte dine ønsker og oppnå de resultatene du vil ha.

MICRONEEDLING

1900,-

En innholdsrik behandling a 60 min med en fin balanse av velvære og effekt.

Behandlingen inneholder rens, peeling, hudanalyse, microneedeling av ansikt, hals og bryst, beroligende spesialmaske og rikelig med massasje.

Behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov.

MICRONEEDLING

1900,-

En innholdsrik behandling a 60 min med en fin balanse av velvære og effekt.

Behandlingen inneholder rens, peeling, hudanalyse, microneedeling av ansikt, hals og bryst, beroligende spesialmaske og rikelig med massasje.

Behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov.

Elixir cosmeceuticals

45 min, 1290,-

Elixir Cosmeceuticals klinikkbehandlinger gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid og en umiddelbar hudfornyelse med glattere, jevnere og friskere hudtone. Behandlingen inneholder rens, hudanalyse, peeling og ansiktsmaske. Nakke og skuldre masseres imens masken virker. Avsluttes med serum og krem etter behov.

MICRONEEDLING

60 min, 1990,-

En innholdsrik behandling med en fin balanse av velvære og effekt. Behandlingen innholder rens, peeling hudanalyse, microneedling av ansikt , hals og bryst, beroligende spesialmaske og massasje av nakke/skuldre. Behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov. 

Ved kjøp av microneedling KUR får du med deg et aktivt serum til hjemmebruk som vil ytterligere forsterke effekten av behandlingen. 

HYGEIA BASIC

45 min, 1190,-

En rask, men behagelig behandling (ca. 30min) som inneholder rens, hudanalyse, peeling og ansiktsmaske. Behandlingen avsluttes med serum og krem samt noen minutter skulder/nakkemassasje.

HYGEIA DELUXE

75 min, 1595,-

Denne behandlingen er en komplett hudbehandling (ca. 75min) og inneholder blant annet rens, hudanalyse, peeling, maske og naturligvis rikelig med massasje av nakke/skulder samt armer og hender. Avsluttes med serum og krem.

Dersom det er behov for utklemming eller fjerning av milier etc. gjøres det i denne behandlingen.

BB GLOW

Semipermanent foundation

50min, 1490,-

BB Glow er en behandling der man ved hjelp av microneedling- apparatet sluser inn et serum som gir deg umiddelbart jevnere hudtone og mer glød. Du får også hudforbedrende effekter ved hjelp av Niacinamide, hualuronsyre (fukt) og peptider. Super behandling før sommerferien eller andre anledninger der man ønsker å slippe å bruke foundation eller BB krem. Ved repeterende behandlinger i form av en kur vil man oppnå et mer dekkende og vedvarende resultat i opptil 2 mnd.

Behandlingen avsluttes med en beroligende og næringsrik maske samt massasje av nakke og skuldre. 

MICROGOLD

25 min, 4990,-

Microgold er en behandling som skreddersys til den enkelte, men består i hovedsak av vitaminer, hualuronsyre (fukt), antioksidanter og små mengder botulinumtoksin. Man kan også tilsette pigmenthemmere.

Innholdet"stemples" ned i huden ved hjelp av nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Hele ansiktet, hals og bryst blir behandlet. 

Resultatet er en glødende og fuktet hud med mindre porer, rødhet og tørrhetslinjer. 

Behandlingen tar ca 30 min. og har en varighet på 4-5mnd.

Zo skin health 

STIMULATOR PEEL

50 min, 1595,-

Zo stimulator peel er en effektiv anti-age behandling som fresher opp, glatter ut og fornyer huden i en fei. 

Behandlingen inneholder rens, peeling og hudanalyse. Huden pensles med stimulator peel som er en blanding av melkesyre, sitrussyre og mandelsyre. Nakke og skuldre masseres imens peelingen virker. Til slutt påføres en pleiende maske og armer/hender masseres før behandlingen avsluttes med serum og krem etter behov. 

Behandlingen tar ca 60min.

Hydrafacial

Enkeltbehandling 1795,-
Hydrfacial+ microneedling 2490,-
Hydrafacial+ aquagold 5490,-
Hydrafacial+ BB Glow 1990,-

En unik dyprens som renser porer, fjerner død hud, avgifter huden, bedrer oksygenopptaket og booster huden med kraftige antioksidanter, vitaminer, mineraler, peptider og fukt.

Aktive serum tilpasset din hud sluses inn i huden ved hjelp av den patenterte vortex-teknologien og på denne måten kan hydrafacial ha god effekt på en rekke ulike hudtilstander, som f eks aldrende hud, rosacea, akne, tørr eller livløs hud.

Hydrafacial er også en behandling som egner seg svært godt i kombinasjon med andre behandlinger, f eks microneedling, BB Glow eller aquagold da den "prepper" huden slik at virkestoffene i disse behandlingene trekker bedre ned og effekten blir bedre. 

One.gen/0,1

DNA hudtest 4500,-

Gen elixir spesialtilpasset serum 2990,-

One.gen/0,1 åpner en ny dimesjon i kosmetikkverdenen!

Gjennom en unik analyse av ditt DNA, blir det gjort en diagnose av huden og en personlig behandling designes kun for deg.

One.gen/0,1 bekjemper årsaken til hudproblemet og ikke bare dets synlige symptomer. Ved hjelp av denne testen kan du også forebygge fremtidige hudproblemer og aldring ut i fra hva du er genetisk disponert for.

GREEN PEEL

by Dr. Schrammek

Ekspress (30min) 990,-
Fresh up (45min) 1290,-
Energy (60min) 1490,-
Classic (2 x 60min ink produkter) 3190,-

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

1B1A4534-2.jpg