Diffuser galleribilde.png
Logo.webp

Ta kontakt

iKOU er utviklet av det australske ekteparet Paul og Naomi Whitfeld. Selve historien om iKOU startet da paret var på en spa-ferie på Bali. Opplevelsene der gjorde inntrykk og de bestemte seg for å gjenskape øyeblikk av luksus, hvile, ro og restitusjon i en travel hverdag.  Enten det var å tenne et vakkert duftlys, ta et varmt bad eller unne seg en deilig duft-diffuser i stuen. Disse små hverdagslige pausene førte til både bedre helse og økt lykkefølelse. Ønsket om å inspirere andre til å gjøre det samme ble deres hovedprioritet og resulterte etter hvert i en velværeserie som skulle oppmuntre til daglige ritualer for å stimulere sansene. iKOU var født. 

Både Paul og Naomi elsker å reise og opplevelsene og erfaringene de har tatt meg seg fra disse reisene har hatt stor innflytelse på iKOU. Reisene og møtet med ulike kulturer skapte en bevissthet rundt hvilken innvirkning business har på miljøet, på mennesker og ikke minst på dyr. Etisk produksjon, kunnskap om ingrediensenes opprinnelse, rettferdig handel og støtte til veldedige organisasjoner var viktige momenter for dem begge. Som veganere har produktutviklingen helt fra starten av basert seg på å være tro mot deres personlige lidenskap for dyr og for miljøet. Ønsket var å skape en velværeserie og en bedrift som var bærekraftig for alle, også for jorden.

I dag er iKOU å finne i hundrevis av virksomheter over hele Australia, i egne iKOU-butikker og på flere av verdens ledende luksushoteller og spa. Det er med stor lidenskap vi ser frem til en spennende reise i Norge, som første land i Europa.