shutterstock_1034780989.jpg

RESTYLANE

Restylane består av en steril gele som er laget av ikke- animalsk stabilisert hualuronsyre. Molekylene er identiske til de vi har i huden fra før og er derfor veldig godt tolerert. Hualuronsyre har en unik evne til å binde fuktighet og er en viktig bestanddel av kroppens bindevev, leddvæske og øyevæske. Mengden hualuronsyre avtar med alderen, noe som gjør at leddene kjennes stivere og huden mister volum. Ved å sprøyte inn Restylane i huden kan man gjennopprette tapt volum, gi tilbake spenst og elastisitet samt tilføre fuktighet.

De vanligste områdene man behandler med Restylane er linjer mellom nese og munn (nasolabiale furer), marionettelinjer («sur munn», overleppe («røykelinjer») og linjer mellom øyenbrynene («sinnarynka» eller «bekymringsrynken»). Man kan også gjenopprette tapt volum i lepper, kinn og under øynene. Ved å bruke en lettere variant av Restylane (Vital/skinbooster) kan man glatte ut ujevnheter i hudoverflaten og tilføre fukt til områder som hals, hender og bryst.

Restylane blir ofte brukt i kombinasjon med Botulinumtoxin (Botox/Azzalure) da disse metodene utfyller hverandre.

Ta gjerne kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

ONLINE BOOKING

BOTULINUM TOXIN

Botox/ Azzalure

Botulinumtoksin type A, er et legemiddel som blokkerer nerveimpulsene til musklene og gjør at de ikke kan trekke seg sammen. Dette legemiddelet er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker. Botox er navnet på det produktet som blir brukt i medisinske behandlinger på sykehus etc for eksempel til behandling av skjeling, MS eller cerebral parese hos barn. Det middelet vi bruker til kosmetiske behandlinger heter Azzalure og består av akkurat det samme som den medisinske versjonen, men dosene er adskillig lavere.

De vanligste områdene man behandler med Azzalure er mellom øyenbrynene (også kalt «sinnarynka» eller «bekymringsrynken»), pannen og rundt øynene («kråketær»). Målet med behandlingen er ikke å hindre mimikken helt, men å dempe muskelaktiviteten slik at mimikklinjer ikke setter seg i huden som rynker. Andre mindre kjente indikasjoner man behandler med Azzalure er overdreven svetting, tanngnissing/kjevespenninger og tannkjøttsmil. Azzalure blir ofte brukt i kombinasjon med Restylane da disse metodene utfyller hverandre.

shutterstock_1136889158 (1).jpg

MicroGold

Microgold er en behandling som skreddersys til den enkelte, men består i hovedsak av vitaminer, hualuronsyre (fukt), antioksidanter og små mengder botulinumtoksin. Man kan også tilsette pigmenthemmere.

Innholdet"stemples" ned i huden ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Hele ansiktet, hals og bryst blir behandlet. 

Resultatet er en glødende og fuktet hud med mindre porer, rødhet og tørrhetslinjer. 

Behandlingen tar ca 30 min. og har en varighet på 4-5mnd.

Behandling_03.jpg

PROFHILO

Profhilo er en injeksjonsberhandling som gjenopretter tapt elastisitet, fukt og spenst i huden. 

Produktet har en høy konsentrasjon av hualuronsyre, med den egenskapen at den sprer seg i et tynt lag under huden. Som et resultat av dette blir huden 

  • glattere 

  • strammere

  • oppfuktet

Profhilo kan anvendes i ansikt eller på hals, bryst, hender mm

Produktet injiseres i noen få punkter høyt oppe i huden. Behandlingen er forbundet med lite ubehag og kort eller ingen nedetid. 

Flere behandlinger anbefales for optimalt resultat. Behandlingen tar ca 30min.

shutterstock_266918558.jpg

LIGHT EYES

Light eyes er en innovativ, raskt og effektiv måte å revitalisere øyepartiet på. Små doser med nøye sammensatte ingredienser injiseres forsiktig i det delikate området rundt øyenene.

Effekt:

  • økt fuktighet

  • glattere hud

  • reduserer hevelse, mørke ringer og synlige blodkar

Behandlingen passer for alle som ønsker å forebygge eller forbedre aldrings- eller tretthetstegn rundt øyepartiet. 

Flere behandlinger er som regel nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Det anbefales ca 2 uker imellom hver behandling. 

Vedlikeholdes med en behandling hver 6-12mnd. 

shutterstock_1209564106.jpg