top of page

I N J E K S J O N S B E H A N D L I N G E R

RESTYLANE

Restylane består av en steril gele som er laget av ikke- animalsk stabilisert hualuronsyre. Molekylene er identiske til de vi har i huden fra før og er derfor veldig godt tolerert. Hualuronsyre har en unik evne til å binde fuktighet og er en viktig bestanddel av kroppens bindevev, leddvæske og øyevæske. Mengden hualuronsyre avtar med alderen, noe som gjør at leddene kjennes stivere og huden mister volum. Ved å sprøyte inn Restylane i huden kan man gjennopprette tapt volum, gi tilbake spenst og elastisitet samt tilføre fuktighet.

De vanligste områdene man behandler med Restylane er linjer mellom nese og munn, marionettelinjer, overleppe og linjer mellom øyenbrynene ( «bekymringsrynken»). Man kan også gjenopprette tapt volum i lepper, kinn og under øyne. Ved å bruke en lettere variant av Restylane (Vital/skinbooster) kan man glatte ut ujevnheter i hudoverflaten og tilføre fukt til områder som hals, hender og bryst.

Restylane blir ofte brukt i kombinasjon med medisinsk rynkebehandling da disse metodene utfyller hverandre.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon.

ONLINE BOOKING
shutterstock_1136889158 (1).jpg

MEDISINSK RYNKEBEHANDLING

I denne behandlingen ijiserer vi et legemiddel som blokkerer nerveimpulsene til musklene og gjør at de ikke kan trekke seg sammen. Dette legemiddelet er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker, men blir også brukt i medisinske behandlinger på sykehus etc for eksempel til behandling av skjeling, MS eller cerebral parese hos barn. Dosene vi bruker til kosmetiske injeksjonsbehandlinger er adskillig lavere enn det som blir brukt til medisinske indikasjoner.

De vanligste områdene man behandler er mellom øyenbrynene, pannen og rundt øynene. Målet med behandlingen er ikke å hindre mimikken helt, men å dempe muskelaktiviteten slik at mimikklinjer ikke setter seg i huden som rynker. Andre mindre kjente indikasjoner man behandler med dette middelet er overdreven svetting, tanngnissing/kjevespenninger og tannkjøttsmil.

shutterstock_1034780989.jpg

MICROGOLD

Microgold er en behandling som skreddersys til den enkelte, men består i hovedsak av vitaminer, hualuronsyre (fukt), antioksidanter og andre potente anti-age ingredienser. Man kan også tilsette pigmenthemmere.

Innholdet"stemples" ned i huden ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Hele ansiktet, hals og bryst blir behandlet. 

 

Resultatet er en glødende og fuktet hud med mindre porer, rødhet og tørrhetslinjer. Passer godt i forkant av store begivenheter der man ønsker å se "smashing" ut uten å bekymre seg for nedetid.

 

Behandlingen tar ca 30 min. og har en varighet på 4-5mnd.

shutterstock_247068991.jpg

PROFHILO®

Profhilo® er en injeksjonsberhandling som gjenopretter tapt elastisitet, fukt og spenst i huden. 

Produktet har en høy konsentrasjon av hualuronsyre, med den egenskapen at den sprer seg i et tynt lag under huden. Som et resultat av dette blir huden 

  • glattere 

  • strammere

  • oppfuktet

Profhilo® kan anvendes i ansikt eller på hals, bryst, mage, overarmer, hender mm

Produktet injiseres i noen få punkter høyt oppe i huden. Behandlingen er forbundet med lite ubehag og kort eller ingen nedetid. 

Førstegangsbehandlinger med Profhilo® utføres kun som en KUR da dette er nødvendig for å oppnå et optimalt resultat. Etter endt KUR bør man vedlikeholde behandlingen med en behandling i halvåret. 

shutterstock_1932957851.jpg

Light eyes er en innovativ, raskt og effektiv måte å revitalisere øyepartiet på. Små doser med nøye sammensatte ingredienser injiseres forsiktig i det delikate området rundt øyenene.

Effekt:

  • økt fuktighet

  • glattere hud

  • reduserer hevelse, mørke ringer og synlige blodkar

Behandlingen passer for alle som ønsker å forebygge eller forbedre aldrings- eller tretthetstegn rundt øyepartiet. 

Flere behandlinger er som regel nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Det anbefales ca 2 uker imellom hver behandling. 

Vedlikeholdes med en behandling hver 6-12mnd. 

LIGHT EYES ULTRA

shutterstock_564737872_edited.jpg

VISCODERM® HYDROBOOSTER

Viscoderm® hydrobooster er et produkt som typisk injiseres i områder der huden er tynn og man har mye mimikk, for eksempel rundt øyne, munn eller panne.

Produktet intergerer seg svært godt i huden og glatter ut linjer uten fare for klumper eller ujevnheter selv på de mest delikate områder som rundt øynene.

 

Noen ganger kan det holde med en behandling, men om linjene har "festet" seg i huden kan det være nødvendig med flere behandlinger. Dette vil behandleren kunne estimere under en konsultasjon. 

shutterstock_1121027576.jpg

VISCODERM® SKINKO E

Et antiaging complex som består av

  • 10 vitaminer

  • 10 mineraler

  • 20 aminosyrer

  • 32mg hualuronsyre (fukt)

Kan injiseres overalt der man trenger en fukt eller vitamin-boost. Brukes ofte rundt øyne eller andre steder med tynn hud feks halsen.

Selges kun som KUR à 3ggr.

shutterstock_476155882 (1).jpg
bottom of page