Øyne og blader

V i p p e e x t e n s i o n s

Få en enklere hverdag med vippe extensions. Vi tilbyr både klassiske, hybrid og volum extensions. Vippene er av ypperste kvalitet og både føles og ser ekte ut.  

Klassisk

vippeextensions

Ved klassisk vippe extensions legges det på en og en vippe. Denne teknikken gjør at du får et klassisk, elegant og  naturtro resultat med tydelig definisjon av hver enkelt vippe. Perfekt om du ønsker et naturlig uttrykk som fremhever og rammer inn øyenene dine.  

shutterstock_189142331.jpg

Hybrid/mixed

vippeextensions

Denne teknikken kombinerer både klassiske vippeextensions og volum-vifter. Dette passer til deg som ønsker litt mer volum eller om du har få naturlige vipper og ønsker at vippene dine skal se tettere ut. 

ONLINE BOOKING
shutterstock_1209564106.jpg

Volum

vippeextensions

Volum vippe extensions gir et fyldigere resultat, da hver enkelt volum-vippe består av 2 eller flere vipper som er satt sammen til en vifte. Volum-vippene er tynnere og lettere enn klassiske vipper og føles derfor svært behagelige på samtidig som de sitter lenge. Uttrykket på volum vippeextensions kan justeres ut i fra ditt ønske og behov, fra svært naturlig til et mer dramatisk uttrykk. 

shutterstock_1043769631.jpg