top of page
Øyne og blader

V i p p e  &  b r y n s b e h a n d i n g e r

Få en enklere hverdag med ferdigstelte vipper og/eller bryn. Vi tilbyr semipermanent tatoering av øyebryn (microblading), brynslaminering, vippeløft, vippeextensions og farge, form og styling av vipper/bryn.   

M I C R O B L A D I N G 

Microblading er teknikk som fremhever og forsterker naturlig vakre bryn. 

Form og farge på dine bryn blir nøye vurdert og planlagt i tråd med ansiktets øvrige anatomi og selvfølgelig dine ønsker. Stråene plasseres nøysommelig for at de skal blende inn med dine naturlige hår. 

Microblading er en prosess av perfeksjon og nye bryn vil derfor trenge 1 -2 påfyll innen 3 mnd. Dette er alltid inkludert i prisen hos oss.

shutterstock_745041991.jpg

Y U M I L A S H E S
vippeløft og brynslaminering

Yumi Lashes var de første på markedet med et keratin- vippeløft system, som ikke bare løfter og bøyer vippene, men også pleier og gir dem næring

under behandlingen.

Yumibrows behandlingen etterlater brynene dine fyldigere, vakre og i perfekt fasong som varer i ukesvis. 

shutterstock_1690592833.jpg

Klassisk
vippeextensions

Ved klassisk vippe extensions legges det på en og en vippe. Denne teknikken gjør at du får et klassisk, elegant og  naturtro resultat med tydelig definisjon av hver enkelt vippe. Perfekt om du ønsker et naturlig uttrykk som fremhever og rammer inn øyenene dine.  

shutterstock_189142331.jpg

Hybrid/mixed

vippeextensions

Denne teknikken kombinerer både klassiske vippeextensions og volum-vifter. Dette passer til deg som ønsker litt mer volum eller om du har få naturlige vipper og ønsker at vippene dine skal se tettere ut. 

Book din time her
shutterstock_1209564106.jpg

Volum
vippeextensions

Volum vippe extensions gir et fyldigere resultat, da hver enkelt volum-vippe består av 2 eller flere vipper som er satt sammen til en vifte. Volum-vippene er tynnere og lettere enn klassiske vipper og føles derfor svært behagelige på samtidig som de sitter lenge. Uttrykket på volum vippeextensions kan justeres ut i fra ditt ønske og behov, fra svært naturlig til et mer dramatisk uttrykk. 

shutterstock_1043769631.jpg
bottom of page