ÅREKNUTER

Ønsker du å fjerne synlige åreknuter på bena dine?

Da kan vi på Hygeia hjelpe deg. Vi har lang erfaring med å behandle åreknuter hos pasienter i ulike aldre.

Du finner oss på Høvik, like ved E18.

Hva er åreknuter?

Åreknuter er utvidede, slyngende blodårer (vener) like under hudoverflaten. De oppstår fordi klaffene i venen brister, slik at blodet renner ”baklengs”. Blodtrykket i venene øker og det kommer utposninger eller ”knuter”. Disse forekommer ofte på innsiden av leggen/låret og kan enkelt behandles hos oss.

shutterstock_1443948035.jpg

Hvilke symptomer kan jeg få av åreknuter?

Mange har ikke plagsomme symptomer, men skjemmes av det kosmetiske. Andre kan få ømhet, smerter, tyngdefornemmelse, hudirritasjon, nattekramper eller kløe. Symptomer som fortykket hud, pigmentforandringer eller sår på bena kan også forekomme.

Grundig forundersøkelse

Vi er opptatt av å skreddersy behandling for hver enkelt pasient for å oppnå godt og langvarig resultat. Derfor er det viktig med en grundig forundersøkelse. 

Om du ønsker å bli behandlet hos oss finner vi en tid som passer for deg. Normalt vil du kunne få time for behandling i løpet av 1-2 uker etter forundersøkelse.

Vår dyktige karkirurg

Thomas Nyheim

Dr. Nyheim er overlege med over 20 års erfaring i generell kirurgi og karkirurgi. Han har vært spesialist i karkirurgi siden 2006.

 

I tillegg til å jobbe på Hygeia er han overlege ved Karavdelingen på Oslo universitetssykehus.

Dr. Nyheim har lang erfaring med ultralydutredning og behandling av åreknuter. Han opererer ca. 400 åreknutepasienter i året med svært gode resultater.

DrThomasNyheim.jpg

Hyggelige tilbakemeldinger

Om Thomas fra Legelisten.no

Trygg og dyktig

Ble operert for åreknuter. Rask og effektiv lege, men samtidig rolig og trygg. Avslappet stemning under inngrepet. Ble godt ivaretatt.

Tillitsvekkende ved første samtale

Behagelig, rolig og lyttende lege, som tok meg på alvor og svarte forståelig på mine spørsmål. Han forklarte enkelt hvordan min åreknute operasjon ville forløpe. Alt har gått kjempeflott, ingen ubehag i ettertid!! Tusen takk! Anbefaler Thomas på det sterkeste!

Veldig flink, dyktig

Bestemt og dyktig og hyggelig lege , jeg var godt ivaretatt . Var 2 dager på rad og tok åreknuter følte meg like ivaretatt begge dager , hyggelig personalet

Bestill åreknutebehandling

Lurer du på noe eller ønsker å bestille forundersøkelse?

Klikk her eller kontakt oss på info@hygeia.no

shutterstock_1443948035.jpg